Videodan Ses Nasıl Çıkarılır  - indirSOFT
e
sv

Videodan Ses Nasıl Çıkarılır 

avatar

Editör

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Videodan ses nasıl çıkarılır? Evet, bu konuda  bu kadar çok merak etmeniz gayet olağandır. Çünkü iş, ev, gezi veya tatilde harika bir video yakaladınız ve ona en uygun müzik eklediniz ama müzik video temasıyla uyuşmuyor bu konuda ne yapacağınız, evet müzik sesinin yükseltmek olacak. Sizler için videodan ses nasıl çıkarılır? Bunu detayları ile araştırdık ve en hızlı ve pratik yöntemlerin neler olduğunu bulup, ayrıntıları ile değerlendirdik. Şimdi gelin hep beraber hangi yöntemler ile ve nasıl yapacağımıza bir bakalım.

Aporwredit

Videolarınıza çeşitli versiyonlar ile şekillendirebilmeniz Aporwedit yardımı ile mümkündür. Aporwedit, videolarınızın parlaklığını, hızını, bölme, birleştirme ve videoları parçalama gibi birçok fonksiyona sahip, oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde videolarınıza çeşitli metin ve filtreler ekleyebilmenizde mümkündür. Ayrıca videonuzdaki sesi ayrıştırabilmenizde mümkündür. Bunun için yapmanız gereken ilk şeyin bu uygulamayı indirip kurmanız olacaktır.

Video Ses Değiştirme Uygulamları

 VLC

Windows ve Mac kullanıcıları için birbirinden farklı özellikleri olan uygulamalardan bir diğeri ise, VLC’dir. Diğer video  oynatıcılara göre kullanıcıların çok fazla bilgisi olmadıkları bu uygulamanın, video ve dosyaları birbirinden farklı formata dönüştürmesi mümkündür. Videolarınıza farklı efekt veya loğa eklemenizde mümkündür. Bunun dışında videolarınızın sesini ayrıştırması da mümkündür. Bu uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcıların öncelikle bu uygulamayı bilgisayarlarına indirip kurmaları gerekir. Daha sonra Ctrl+R tuşuna basarak ekranda çıkan pencerede ekle butonuna basarak dosyanızı seçebilirsiniz. Daha sonra dönüştür kaydet tuşuna basın ve seçili profili düzenle, ses kodek seçeneklerinden ses kutusunda işareti kaldırmanız gerekir. Son olarak kaydet dedikten sonra bilgisayarınıza kaydedilir. Bu yöntem ile videonuzdan ses çıkabilmeniz için bu adımları takip ederek yapmanız gerekir.

En İyi Ücretsiz Ses Birleştirme Programı 

YouTube

Bir diğer yöntem ise, YouTube’dur. Bu yöntemde, videoda kesme, çıkarma ve birleştirme gibi olanaklar sunmaktadır. Ayrıca dosyanızı internete yüklemeden önce de düzenleme olanağı sağlamaktadır. Videodan sesin kapatılması gibi ses ayarlamasını yapmanızda mümkündür. Bu yöntemde ilk yapılacak olan videoyu YouTube yüklemek gerekir Daha sonra YouTube düzenleme sayfasına giderek video sesinin ayarlayabilirsiniz. Videoda bir değişiklik yapmak istiyorsanız ise değişiklikten sonra video oluştur butonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Kaliteli Fotoğraf Çekmenin Kuralları

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478